Award & Tag





Terima kasih banyak kepada ezao' edogawa sebab bagi award, walaupun dalam senarai ke 3...hik hik hik....ni baru nak buat.

1.Write 5 intresting facts about the person who gave u this award.

  #  menaip dengan pantas
  #  pelihara kucing (name nye nyet)
  #  nama famous dia Ezao' Edogawa
  #  yang dia impikan i Phone 4
  #  suka sebut who cares.....

2. Write down 10 intresting facts about yourself and your hobby....


  #  suke main game
  #  suke makan kat rumah daripada makan kat kedai
  #  main bowling di MIBC
  #  pelihara ikan dalam akuarium
  #  suke minum dutch lady coklat
  #  kalau cakap nak menang je, kadang2 mengalah jugak
  #  tak suke bising2
  #  suke makan sardin
  #  kalau ade mase pegi memancing ikan
  #  hormat orang tua


3.Pick your most 10 deserving recipients and describe them


Jangan mare sape yang kene tembak...
  #  missSenget
  #  .nadieya.
  #  buntingpadi
  #  cikplankton
   elyn
   * najwazarith*
  #   shino
  #  dak_degil
  #  paradokshati
  #  anak dato' nan
sape2 nak buat buat pun x per... dialu-alukan..
















Award Blog Hebat dari XX + XY.








Baru je semalam dapat award, hari ni dapat lagi dari Elyn. Ape2 pun nak ucapkan terima kasih kerana blog saya yang tak seberapa ni dapat tag blog hebat, tak hebat mane pun blog saya ni kan..... Thanks pren2...


 1)Name blog anda buat masa ini?

ramdan simply the best to sharing my life


2)Anda rasa blog anda hebat?

Tak hebat mana pun...sekadar suke2 isi masa terluang


3)Benda yg anda sayang?

kereta, pc, notebook, handphone, bla bla bla....


4)Anda tengok waktu dekat mane?

kat handphone sebab saya memang tak suke pakai jam


5)Web sesawang yg selalu anda jenguk?

yang pertama skali mesti facebook, blog pastu  google.


6)Letak 3 hingga 5 blog yang anda rasa 'Blog Hebat'

3. mia
Related Posts with Thumbnails