Selasa, 28 September 2010

Bila aku dah Boring....


Masa lapang....inilah salah satu hobi aku bile nak hilangkan boring . Main game.....tak abis2 main game.
Farmville lah gaming aku paling best, sampai tak ingat...ops, yer ke. Ntah ape sebab aku leh minat ngan game ni, dulu aku kutuk orang main game ni, tak mencabar la kate kan. Tapi tak sangka aku dah sampai level 75, gile...... Mungkin tu la pasal aku kutuk orang, skang aku pulak jadi bahan rujukan dari kawan2 aku cara2 nak main game ni. Taklah selalu sangat aku main game ni, sekadar nak hilangkan boring aku jer...hehehe... 
(yela tu). Ape2 pun bloger sume mesti ade care nak hilangkan boring....semoge ceria2 selalu.



                                                                        Ramdan



2 ulasan:

Amyna berkata...

Bro..myna datang sini. tapi x dapat nk tinggal komen kat shoutmix.. ip myna d banned.huhuhu!

Nanti pren check balik ya kat setting shoutmix & clearkan ehh.. cam na pun nak balas juga kata² pren. "InsyaAllah, pren pun ceria² selalu ehh.. monink too".

Ramdan berkata...

kesilapan teknikal secara tidak sengaja, bro minta maaf banyak2...:)

Related Posts with Thumbnails