Rabu, 20 Oktober 2010

Ape dah jadi?

Pinjam kat pak cik google.



Ape dah jadi ngan shoutmix aku ni....? aku baru je balik keje...tup2 nak bukak blog..besa lah, nak menjejak semula. Alih2 je tgk shoutmix aku, yang ni aku dpt "This webpage is not available",The webpage athttp://www1.shoutmix.com/?ramdandan&view=2 might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.


Aku baru je nak menjejak blog korang...macam mane ni, adus.... Nanti ape kate korang pulak, korang dah melawat blog aku..tapi aku tak pegi blog korang. Sebab tulah entri merepek ni di posting kan.


Harap2 malam kang takde masalah lagi kat shoutmix aku ni..aku pun heran gak, kesilapan ape yang dah aku buat...hish...


Kepada readers-readers sume leh tolong terangkan sebab2 boleh jadi macam ni. ini perkara baru yang berlaku padaku....sob...sob...sob.





8 ulasan:

GematriA™ berkata...

uiks.. uiks.. samalah d blog saia jg.

miss chekleen berkata...

nanti ce try refresh..chekleen pun salu kena camtu kalau time nak adjudt pape kat layout...tak pun,tutup then bukak balik blog..
just share,kalau kot2 dapat membantu.

~SukEMakAn~ berkata...

haaaa
akak saye pon kene mcm nie jugak
rasenye pasal tenet kot
xpon refresh balek

Ramdan berkata...

thanks...saye akan cube...:)

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

saya pun kena mcm tu..seram sejuk rasa...selamat mlm ok je..huhuhu

LadyBird berkata...

kejap je masalah tu rsnye..
lady pun selalu hadapi masalah cenggitu..
tp lepas2 tu ok balik..

Ramdan berkata...

mula2 risau gak...
skang dah ok dah..

elmaranji dot kom berkata...

ada 2 sebab, browser tak sempat loading coz cache full masa loading sebab banyak web open skaligus, satu lagi ip berubah ubah

Related Posts with Thumbnails