Isnin, 18 Oktober 2010

Award dari LadyBird's

Award dari Ladybird's


 Hari ni Ramdan nak settlekan hutang dari Ladybird's
tapi ade satu lagi hutang lagi dari Izzaty yang masih
tertangguh, bz sejak kebelakangan ni..... 
Inilah rupa awards dari LadyBird's.
Addicted Blog Award..
..Smart jugak..

Terima Kasih sebab sudi memberi award kat Sharing My Life ni....
Belog aku yang tah hape2 yang aku buat...:) 

Award seterusnya juga dari LadyBird's.
Beautiful Blogger Award..
Terima kasih LadyBird's kerana sudi memberinya kepada Ramdan...

Ape2 pun thanks...

Ni aku nak jawab soklan plak..
Die suh aku citerkan 7 perkara tentang diri penerima award :

- Seorang yang agak pendiam -
- Suka menghabis masa di rumah -
- Tak suke kacau org,tapi klu org kacau aku (siap le) -
- Tak suke timbulkan masalah  -
- Aku suke mkn roti nan dan milo ais....hihihi..:) -

(ok lah tu, 5 jer cukup lah yer....)

Kene tag lak kepada 15 blogger (ramai nyer)


cukup la tu...tak larat dah dok mengetag ni....hohoho..:)

6 ulasan:

[^^Daus^^] berkata...

yea! blog daus ade :D

Anitadahahs berkata...

datang mahu ambil award yg di tag :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

tahniah ye..dpt award hehehe

Ramdan berkata...

kalau award betul2, kan best...hikhikhik

LadyBird berkata...

tq en ramdan kerana sudi buat awards yg lady bagi.. awards seterusnya akan menysusul.. lady duk tunggu waktu yg sesuai dulu :P

Siti berkata...

oh, baru perasan nama siti termasuk skali. hehe. terima kasih ye. :) tapi, rasanya award tu dah penah buatlah dlu. huhu. but thanks again! ^__^

Related Posts with Thumbnails